Cum unii platesc pretul prostiei, sau din nou….Radu Iacoboaie

Probabil il stiti pe Radu Iacoboaie. Am mai scris deja doua articole in care am demonstrat cat de mult abereaza si mai ales, cum avand in cap doar „sistemu’ ” numai are loc si intelegerea ortodoxa a problemelor. Il stiti sigur si din numarul maniac de comentarii ale sale pe aproape toate blogurile ortodoxe romanesti. Este cel care iese in evidenta prin faptul ca isi da mereu cu parerea, se crede un mega-ortodox luptator impotriva sistemului, dar tocmai increderea prea mare, l-a facut sa spuna prostie dupa prostie.

S-a gandit dl. Radu Iacoboaie sa-mi dea o „replica”:

REPLICĂ LA ARTICOLUL ,,Ortodoxia sentimentală sau Ortodoxia patristică? DE PE BLOGUL Ortodoxie Tradiționalistă si Teologie Patristică – Radu Iacoboaie, 21 august 2014

Sa vedem ce se zice in aceasta replica:

În primul rând, marii duhovnici ai neamului românesc nu s-au depărtat nicicând de învățătura Sfinților Părinți, ci dimpotrivă! Mulți dintre ei recomandau până și respectarea canoanelor din vechime (care se dau la Sf. Spovedanie). Observăm în context, mai ales în ultima vreme o intensificare a atacurilor îndreptate împotriva lor. Articolul de față nu face excepție!

In stilul caracteristic Iacoboaie, se vorbeste la modul general. Nu ne arata un exemplu, o idee. Daca am gresit, eu nici nu am cum sa-mi dau seama cu ce am gresit. Maestrul Iacoboaie nu explica nimic, doar repeta ca de obicei un lucru care e doar in capul lui si pe care evident ii e greu sa-l argumenteze. 

Ignoranta porneste in primul rand din faptul ca eu nu am o problema cu marii duhovnici. Am o problema cu idolatria credinciosilor care i-au pus pe marii duhovnici deasupra Bisericii. E a nu stiu cata oara cand repet asta. Nu marii duhovnici sunt problema, ci ei, idolatrii ca dl. Iacoboaie.

In al doilea rand, eu nu am spus de toti marii duhovnici. Cuvintele lor se gasesc si pe acest blog. Eu am spus doar de cei care au gresit, iar credinciosii idolatrii le urmeaza in mod prostesc si greselile „ca asa a zis parintele x…”

Iar ca unii din marii duhovnici nu s-au departat nicicand de invatatura Sfintilor Parinti ne arata si cat de mult cunoaste dl. Iacoboaie situatia la care da „replica”. Pai parintele Teofil Paraian ce a facut? Parintele Arsenie Boca si pictura lui? Pictura de la Draganescu e patristica? Dar parintele Cleopa si altii ca invatatau impartasania la 40 de zile, asta impotriva canoanelor apostolice si a teologiei Sfintilor Colivari? Si exemplele sunt multe. Dar marii duhovnici au fost desigur oameni si au gresit. Idolatrii insa nu pot intelege asta.

În al doilea rând, a numi eretici pe saccsiv, radu iacoboaie, apologeticum etc., fără dovezi în acest sens, nu este UN ABUZ FĂRĂ PRECEDENT? Cu ce ne-am abătut noi dragilor de la dreapta credință? Pentru respingerea buletinelor electronice și toate dezvăluirile incomode, inclusiv despre Patriarhia Română? Nu cumva mai degrabă situația este exact invers? Știm că postarea multor informații și în general a blogurilor ortodoxe mai active deranjează foarte mult masoneria și Patriarhia Română care cooperează cu această organizație ocultă. Deranjează ECUMENISMUL. Nu cumva serviți chiar cauza lor, sub pretextul apărării chipurile a tradiției Sfinților Părinți?

Daca e o erezie pe care o practica haiducii, e pietismul, care este erezie eclesiologica. Restul aproape ca nici nu are sens sa mai comentez. Eterna obsesie ca ei sunt luptatori impotriva „sistemului” si toata lumea ii persecuta pentru asta. Deci din moment ce ei s-au erijat in astfel de luptatori, devin infailibili. Iar daca ii anunti ca nu au ajuns asa, devii „colaborator cu sistemul”. Asta e fie ipocrizie bine gandita, fie caz de exorcizare…

Iar pentru haiduci, a fi antiecumenist inseamna tot hrana pentru fanatismul lor. Intrebati-i pe ce baza sunt ei antiecumenisti. Sigur habar n-au sau sunt asa pentru ca asa scrie pe saccsiv. Daca vor zice ca vor sa apere invatatura ortodoxa, e o minciuna, pentru ca aceeasi invatatura ei o defaimeaza peste tot (vezi apararea picturii eretice de la Draganescu si exemplele pot continua).

Ne acuzați că neglijăm și respingem învățătura Sfinților Părinți? Ce dovezi și argumente aveți în spriijin? Ați citit vreuna dintre antologiile redactate de mine? Sunt pline de texte tocmai din Sfinții Părinți… Ați citit antologia LUPTAȚI ÎMPOTRIVA SCLAVIEI ELECTRONICE? Dacă nu, v-o recomand. Poate atunci veți înțelege mai bine cum stau lucrurile într-adevăr cu aceste cipuri, pentru dumneavoastră absolut inofensive…

Dovezile sunt exact in articolul la care cica dl. Iacoboaie a dat replica. Se vede cat de bine la citit si cat l-a inteles. Cine a citit articolul, stie ca este plin de dovezi biblice si patristice. Dar dl. Iacoboaie nu e multumit.

Si nu stimate domn, nu ne intereseaza antologiile dumneavoastra. Daca ati scris in ele cum scrieti de obicei, dar si in aceasta „replica”, mai exact daca e o lucrare imbibata de ipocrizie, nu, multumesc.

Cum se face că mari cunoscători ai Patristicii, precum Cristian Bădiliță au trecut la catolicism lepădându-se de ortodoxie? De aceea întreb: antiecumenismul autorului articolului și al adepților lui nu este cumva unul de fațadă? De regulă, cei care se bat cu pumnul în piept că sunt patrioți de exemplu, în realitate nu sunt… Sunt lupi îmbrăcați în piei de oaie…

Nu stiu cine este Cristian Bădiliță, dar daca apostazia lui e motiv sa nu cunosti patristica, atunci dl. Iacoboaie a ajuns la un nou nivel de penibilitate! Si care sunt ceilalti mari? Eu stiu destul cunoscatori ai patristicii (vezi si blogroll) care sunt mult mai ortodocsi de cand au cunoscut-o! 

Cat priveste antiecumenismul meu, daca dl. Iacoboaie il considera unul de fatada pe motivul ca nu ii consider pe marii duhovnici infailibili si ca nu sunt de acord cu teoria cipurilor, asta e din nou o tehnica ipocrita de a actiona. Dar desigur, cum dl. Iacoboaie are iluzia ca deconspira sistemul, aplica aceleasi tactici si pe mine. Macar sa ajunga la jumatate din nevointa mea impotriva ecumenismului (pe care o stiu persoane reale, nu amicii anonimi de pe internet). Si ii multumesc si ca stradaniile mele el mi le strica prin denigrari in fata fanilor sai.

Cât privește pictura necanonică, dar profetică și plină de semnificații și de o frumusețe aparte, a preotului martir Arsenie Boca, iubit de poporul român pentru faptele sale trecute și prezente, lucrurile sunt lămurite în mare parte în articolele scrise de mine despre părintele Arsenie Boca.

Eterna incalcare a canoanelor care devine profetie! Ca sa vedeti cum se huleste azi impotriva hotarelor Bisericii. Nu cumva antiecumenismul d-lui Iacoboaie e de fatada? Ca si ecumenismul e incalcare a canoanelor si poate deveni si el „profetie”!

Miza este de fapt una uriașă: ÎMPIEDICAREA CU ORICE PREȚ A CANONIZĂRII SFINȚILOR ÎNCHISORILOR COMUNISTE! Părintele Arsenie Boca, ca și părinții Ilie Lăcătușu, Iustin Pârvu, Gheorghe Calciu-Dumitreasa, Arsenie Papacioc, Adrian Făgețeanu și mulți alții, a făcut parte din această galerie nemuritoare a martirilor neamului românesc și merită să-l cinstim ca atare. MAI ALES PENTRU FAPTUL CĂ SUNT SFINȚI! Ne spun Sfinții Părinți ai ortodoxiei de până acum cine vor fi sfinți în epoca contemporană? Atunci, a-i respinge și a-i denigra nu  înseamnă altceva decât a lupta împotriva Duhului Sfânt, care a lucrat prin aceste vase alese!

Asta deja am demontat-o in alt articol. Dar din nou o tehnica ipocrita. Exista un banner pe blog-ul meu pentru canonizarea Sfintilor Inchisorilor. Am semnat inclusiv petitia, si o parte din cei care sustin canonizarea cu fapte (conferinte, carti)nu cu aberatii pe internet, sunt culmea, amici cu mine! Urat mai e sa ataci fara sa stii omul…. Nu cumva si crestinismul acestui individ e unul de fatada?

ADEVĂRATA TEOLOGIE SE TRĂIEȘTE ȘI SE TRĂIEȘTE ZI DE ZI! PRIN PĂZIREA PORUNCILOR LUI DUMNEZEU, PRIN RUGĂCIUNE ȘI PARTICIPAREA LA SFINTELE TAINE ALE BISERICII, DAR ȘI PRIN MĂRTURISIREA ADEVĂRULUI ÎN ACESTE VREMURI TOT MAI TULBURI. ADEVĂRAȚII TEOLOGI AU O COMUNIUNE STRÂNSĂ CU DUMNEZEU. TEOLOGIA NU ESTE DOAR ȘTIINȚA DESPRE DUMNEZEU…
Ei spun că nu e pericol în a lua cipurile, că nu vine antihrist etc. etc., pentru ca oamenii să nu se întărească în credință, să nu despartă adevărul de minciună și să nu se pregătească din timp pentru prigoana care va veni, care îi va lua astfel pe neașteptate și îi va îngenunchea, ca și în cazul strategiei diavolului de amânare până în ceasul morții a pocăinței…

De unde stie maestrul Iacoboaie ce relatie am eu cu Dumnezeu, nu stiu. Ce inseamna pazirea poruncilor lui Dumnezeu pentru el…iarasi nu stiu. Interesanta insa ultima parte. Cand am zis eu ca nu vine antihrist?? Sau cum vine asta: daca nu iei cipurile vei fi pregatit pentru prigoana. Cum se poate dovedi patristic aceasta fraza? Parca Hristos a zis ca altfel trebuie sa ne pregatim, nu alergand dupa bucati de metal. Si parca si Sfantul Apostol Pavel zicea ca lupta noastra e impotriva unui alt tip de „sistem”. Unde? Il las pe marele Iacoboaie sa gaseasca.

Si asta a fost replica….

A se observa insa ignoranta unor astfel de oameni. El s-a gandit sa faca o replica unui articol documentat din hotarari si canoane ale sinoadelor ecumenice. La replica a pus decat parerile sale. Faceti si voi diferenta. Cum se poate sa nu discuti macar cat de putin obiectiv si sa arati din invataturile Bisericii unde se greseste? Si mai ales, cum poti sa ai atatea minciuni intr-un singur articol? Si mentionez ca numesc acest articol „replica” pentru ca asa l-a denumit autorul sau, nu ca ar fi o replica in adevaratul sens al cuvantului, dupa cum se poate lesne observa.

Va dati seama ce lupta are sistemul cu acesti indivizi, cand ei pierd felia de paine dintr-o mana intr-alta.

Vezi si:

Replica la articolul “PRIGONIT ȘI DUPĂ TRECEREA LA CELE VEȘNICE – PĂRINTELE ARSENIE BOCA – Radu Iacoboaie, 6 august 2014, sărbătoarea Schimbarea la Față a Domnului”

Noi aberatii marca Radu Iacoboaie

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Pietismul in Romania. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Cum unii platesc pretul prostiei, sau din nou….Radu Iacoboaie

 1. STOP RFID 666 zice:

  The OLOGIE Patristica

  Daca nu ai inteles problema dictaturii electronice esti o cauza pierduta. Sunt convins ca nu stii cu ce se mananca un cip rfid si esti ignorant. Lasa-l pe RADU Iacoboaie ca nu esti vrednic sa-i legi sireturile de la bocanci. Voi va folositi de citate din Sfintii Parinti ca sa rataciti lumea si sunteti mai rai ca SECTARII.

  • Stop rfid 666, eu nu sunt ca altii, sa banez comentariile care contravin ideilor mele, in schimb nu-mi plac exprimarile marlanesti. Si in cazul tau, ca si in cazul lui pisimaus, e ultimul tau comentariu in care te vei adresa asa pe acest site. Nu ma intereseaza cum imi spui cand ma parasti pe saccsiv, dar pe blogul meu te vei adresa frumos. Se vede ca voi nu stiti nici ce e aia educatie…d-apoi ortodoxie…

   Si stiu cu ce se manaca un cip, pentru ca una din calificarile mele e in telecomunicatii.

   Nu am de ce sa-l las pe Iacoboaie cat timp el umbla cu inventii si cu idei neortodoxe. In rest, probabil ca nu sunt vrednic sa-I dezleg sireturile noului guru, dar pot sa-i dezleg minciunile si tampeniile pe care le imprastie peste tot.

   Si ultima fraza dovedeste-o te rog. Dar pana dovedesti tu, este interesant ceva. Cine e mai interesat de pecete, de urmarirea antihristului s.a.m.d.? Voi sunteti o secta adventista amice ca numai la apocalipsa va sta capul. Ziceti de noi ca folosim Pe Sfintii Parinti ca sectantii, dar sectanti sunteti voi ca nu apelati deloc la ei. Ca sa nu mai spun de mania cipuielii venita de la protestanti. Deci voi sunteti secta adventista. Asta apropo de hotul care striga hotii…

   • crestinul orthodox zice:

    iarasi “eu ”
    satana se pune ca “eu ”
    cat de teolog poti sa fii ?fara sa ai habar ca nu ai voie sa folosesti “eu ”
    da-ti arama pe fata …caci si popa timotei se vadeste iar …parca am mai avut discutii si acum doi ani si acum 1 an …si vom avea
    PINA SE FACE DREPTATEA LUI DUMNEZEU …ca de
    altfel nu se poate
    spui ca ai calificari in telecomunicatii sau pe la ” ric ”
    dar sa stii
    Sfantul si MARITULUL Prooroc ILIE nu este departe de acest pamint ..
    stiu asemeni ca slujiti pe antihristul pus in guvernarea acestei Tari dar si Sabia cu doua Taisuri este Lasata de la DUMNEZEU pe pamint spre taierea neghinei cea otravitoare spre Lupta Dreapta cu antihrist
    Pentru ca Graul Cel Curat mai Frumos sa se Arate si spre rodul cel bogat ca secerisul este aproape
    amin.
    valabil si pentru popa timotei sau Matei Vulcanescu …
    Sa-i fie FRICA DE DUMNEZEU si rusine sa-i fie macar pentru Jertfa tatalui dlui , Mircea Vulcanescu

   • crestinul orthodox zice:

    iarasi “eu ”
    satana se pune ca “eu ”
    cat de teolog poti sa fii ?fara sa ai habar ca nu ai voie sa folosesti “eu ”
    da-ti arama pe fata …caci si popa timotei se vadeste iar …parca am mai avut discutii si acum doi ani si acum 1 an …si vom avea
    PINA SE FACE DREPTATEA LUI DUMNEZEU …ca de
    altfel nu se poate
    spui ca ai calificari in telecomunicatii sau pe la ” ric ”
    dar sa stii
    Sfantul si MARITUL Prooroc ILIE nu este departe de acest pamint ..
    stiu asemeni ca slujiti pe antihristul pus in guvernarea acestei Tari dar si Sabia cu doua Taisuri este Lasata de la DUMNEZEU pe pamint spre taierea neghinei cea otravitoare spre Lupta Dreapta cu antihrist
    Pentru ca Graul Cel Curat mai Frumos sa se Arate si spre rodul cel bogat ca secerisul este aproape
    amin.
    valabil si pentru popa timotei sau Matei Vulcanescu …
    Sa-i fie FRICA DE DUMNEZEU si rusine sa-i fie macar pentru Jertfa tatalui dlui , Mircea Vulcanescu

 2. Mulțumesc foarte mult pentru aprecieri. Nici nu mă așteptam la vreun altfel de răspuns. Se vede din acest răspuns, cât sunteți de obiectiv. Oricine, care este cât de cât documentat în privința cipurilor, știe că sunt foarte periculoase. Nu și pentru dumneata, care te pricepi la tehnică și ignori nu numai Cartea Apocalipsa după Ioan, dar și cărțile importante scrise pe această temă importantă, cât și cele afirmate de aproape toți marii duhovnici români și greci.
  Faptul că mă criticați înseamnă că sunt viu, că exist, că incomodez și mă determină să lupt mai mult cu impostura și să fiu absolut convins că sunt pe calea cea bună.
  UN SINGUR SFAT VĂ DAU TOTUȘI FIIND CREȘTIN, DACĂ ÎL ACCEPTAȚI DESIGUR: FERIȚI-VĂ DE ALUATUL SLAVEI DEȘARTE ȘI CEL AL FARISEILOR. MULȚI ȘI-AU PIERDUT ȘI MÂNTUIREA DIN ACEASTĂ CAUZĂ, PENTRU CĂ MÂNDRIA DIN CARE IZVORĂȘTE ESTE LUCIFERICĂ ȘI DUCE SUFLETUL TOCMAI ÎN FUNDUL IADULUI…
  PS. Nu reprezint nici un fel de guru. Nu am nici un adept. Puțini comentează pe blogul eu din când în când, ca și aici. Pentru că forumul este deja ales, pe saccsiv și apologeticum. Sunt convins că denigrați și Mișcarea Legionară, pentru că vă axați doar pe texte teologice, desprinse de contextul vieții în interiorul societății actuale, în care ortodoxia este atacată din toate părțile (numai dumneata nu vezi asta). Eu unul mă feresc să judec pe cineva. Judec păcatele și ereziile, pentru a ajuta altor frați ortodocși. Dumneata și alți câțiva, uitați de păcatul judecării altuia. Nu judecați, ca să nu fiți judecați înaintea lui Dumnezeu… Amin.

  • Mulțumesc foarte mult pentru aprecieri. Nici nu mă așteptam la vreun altfel de răspuns. Se vede din acest răspuns, cât sunteți de obiectiv. Oricine, care este cât de cât documentat în privința cipurilor, știe că sunt foarte periculoase. Nu și pentru dumneata, care te pricepi la tehnică și ignori nu numai Cartea Apocalipsa după Ioan, dar și cărțile importante scrise pe această temă importantă, cât și cele afirmate de aproape toți marii duhovnici români și greci.

   In primul rand esti ultimul om care trebuie sa vorbeasca de obiectivitate (dovada fiind articolul meu).
   In al doilea, continui cu minciunile, pentru ca eu am si scris pe acest blog (in comentarii) ca cipurile sunt periculoase, am spus doar ca nu sunt pecetea. Mai iesiti si voi din ideile fixe ca nu se poate discuta nimic cu voi. Va zice omul ce a mancat ieri si voi tot ceva de cip raspundeti.
   Cat priveste cartea Apocalipsei, fix voi sunteti cei care o ignorati. Ca exemplu, Apocalipsa zice de pecete pe mana dreapta sau pe frunte. Iacoboaie &co. zic ca este si in pasaport. Deci???
   V-am dovedit si aici: https://theologiepatristica.wordpress.com/2014/08/08/comentariu-despre-pecete-cipuri/ in comentarii cum rastalmaciti Biblia si pe Sfintii Parinti. Nu veti intelege niciodata insa, pentru ca voi practicati o evlavie protestanta si va este greu sa intelegeti Ortodoxia.
   Apoi, iar vorbesti la modul general. Nu toti marii duhovnici romani si greci au zis asta si ti-am aratat si eu personal asta. Chiar te faci ca nu vezi?

   Faptul că mă criticați înseamnă că sunt viu, că exist, că incomodez și mă determină să lupt mai mult cu impostura și să fiu absolut convins că sunt pe calea cea bună.

   Asta era o vorba inteligenta daca ma trezeam eu peste noapte si vorbeam de Iacoboaie. Dar nu. Situatia a fost fix invers. Iacoboaie si-a facut blog si s-a trezit ca nu mai are ce sistem sa atace, asa ca a ales blogul meu. Deci faptul ca ma apar eu inseamna ca il critic pe el. Se confirma ce am scris in articol. Fie acceptati infailibilitatea luptatorilor „anti-sistem” fie vor lupta si impotriva voastra. Deci nu te mai flata si victimiza atat…

   UN SINGUR SFAT VĂ DAU TOTUȘI FIIND CREȘTIN, DACĂ ÎL ACCEPTAȚI DESIGUR: FERIȚI-VĂ DE ALUATUL SLAVEI DEȘARTE ȘI CEL AL FARISEILOR. MULȚI ȘI-AU PIERDUT ȘI MÂNTUIREA DIN ACEASTĂ CAUZĂ, PENTRU CĂ MÂNDRIA DIN CARE IZVORĂȘTE ESTE LUCIFERICĂ ȘI DUCE SUFLETUL TOCMAI ÎN FUNDUL IADULUI…

   Un sfat extraordinar de care ar trebui sa tii si tu cont.

   Sunt convins că denigrați și Mișcarea Legionară,

   Nu mai fii asa convins de asta. Stiu adevarul despre miscarea legionara si stiu si cum sionismul mondial minte despre ea ca despre orice altceva care nu e pe aceeasi lungime de unda.

   Dumneata și alți câțiva, uitați de păcatul judecării altuia. Nu judecați, ca să nu fiți judecați înaintea lui Dumnezeu… Amin.

   Confunzi judecarea cu mustrarea, care sunt doua lucruri diferite. Eu nu te-am judecat, pentru ca repet, nici macar nu am avut vre-o treaba cu tine pana sa faci gesturi haiducesti si sa-mi critici blogul (si fara argumente consistente) si sa ma faci terci pe saccsiv. Crezi ca eu nu-ti vad comentariile? Doar am tacut din gura pana cand am vazut ca nu te mai potolesti o data.

   Si p.s. Intersanta atitudine. Nu zici ca bucata de metal din pasaport e pecetea, esti acuzat si de antiecumenism de fatada si ca nu vrei canonizarea Sfintilor Inchisorilor si ca nu stie ce e aia sistemul etc. Adica un mod miselesc de a argumenta si de a da „replica”. Replica d-lui Iacoboaie reprezinta o suma de presupuneri… Asta apropo de nu judecati ca sa nu fiti judecati….

  • Pe saccsiv, de la Radu Iacoboaie citire:

   Radu Iacoboaie said, on august 23, 2014 at 6:56 pm
   CE PĂRERE AVEȚI DESPRE ARTICOLUL: ,,Pe când rupem comuniunea cu ereziarhii ecumeniști?”
   DEȘI AUTORUL PARE A FI ANTIECUMENISM, NU RECOMANDĂ OARE SCHISMA ÎN BOR?’

   Ce e greu de inteles si aici maestre Iacoboaie? Nu iti sunt suficiente argumentele din articol (can 15, I-II Const de exemplu)? Sfintii Parinti care au indemnat la ruperea comuniunii cu ereticii au indemnat la schisma? Nu va e rusine sa tot huliti asezamintele Bisericii si apoi tot voi sa trambitati ca sunteti luptatori? Luptatori impotriva ereziei, dar marturisitori ai ereziei prin comuniune cu ereticii. Si schisma nu e atunci cand te separi de episcopii eretici (vezi acelasi canon). Deci trebuie sa luam in calcul situatia asta. Pentru ca doar dand din gura, nu se rezolva nimic. Si pe colina bucuriei s-au prins de asta. Latram putin si atat. Dar tot cu ei stam. La un moment dat ruperea comuniunii nu e facultativa ci necesara.

  • 7ony zice:

   Am nimerit din greseala pe acest blog si am citit ce se dezbate aici.In primul rand Iacoboaie asta este deranjant ca pe toate blogorule la comentarii lasa link-uri catre blogul lui.Si am intrat de curiozitate gasind un articol cum ca o sustine pe Udrea la presedentie si il ridica in sclavi pe basescu(da,cu litere mici).Nu am putut citi tot articolul de dezgust.Asta zice totul despre el,fara drept la replica!

 3. Nu m-ar mira să aflu că aveți relații cu masoneria. Retorica asta vă dă de gol. Chiar trebuie să răspund și eu punctual la toate inexactitățile, acuzele și exagerările? Noi nu am spus stimabile că aceste cipuri din documente sunt pecetea finală, după cum nici părintele Iustin n-a spus-o. Doar că este păcat, o cădere din Har și va fi foarte greu să mai fie respins mai târziu microcipul (implantat sub piele). Deja, masonii îi fac propagandă în SUA, chiar în acte…

  • Da, chiar as vrea sa raspunzi punctual decat sa induci ideea ca as avea o legatura cu masoneria sau le incerci pe toate pe rand: ba ca probabil nu sunt de acord cu canonizarea Sfintilor Inchisorilor, ba ca probabil nu sunt de acord cu Miscarea Legionara, ba ca lupt impotriva neamului romanesc si restul prostiilor pe care le-ai spus. Da, vreau raspunsuri punctuale, nu calomnii ieftine. Din cauza asta nu pot sa fiu de acord cu tine. Tu nu ai da nici-un raspuns coerent pana acum, doar ma invinuiesti de niste lucruri si iti dai cu presupusul. Si cred ca goana dupa masonerie te-a afectat putin, pentru ca nu se poate discuta in contradictoriu cu tine, ca il banuiesti ca are legaturi cu masoneria!

   Si treaba cu caderea din Har trebuie argumentata teologic, altfel smintiti lumea si „vai de cel prin care vine sminteala”. Deci argumente teologice, nu „parintele cutare a spus”. Si daca nu e pecetea finala, cu ce e cadere din Har? Ce facem daca in cativa ani nu mai exista aceasta tehnologie sau apare alta „cadere din Har” cum s-a intamplat cu codul de bare, vechea „pecete”?

   Deci vreau sa stiu prin ce cipul este lepadare sau „cadere din Har” prin prisma invataturii Bisericii. Un lucru atat de grav poate fi argumentat in mod sigur asa. Si pana una alta sa-mi spui ce facem si cu hulele tale impotriva asezamintelor Bisericii care se pare ca nu reprezinta o problema si „cadere din Har”.

   Si p.s. Ai decenta ca atunci cand preiei articole si le arati prin comentarii pe saccsiv anunta-ma sau lasa un comentariu, ca sa ma pot apara si eu totusi intr-un fel. Sa stii ca sunt un om cu care se poate discuta chiar daca am o „retorica” mai dura pe alocuri si chiar daca sunt banuit de legaturi cu masoneria ( 🙂 ). Mie imi place sa discut obiectiv, nu la barfe pe saccsiv sau prin datul cu presupusul.

   • mihai zice:

    sa inteleg ca BISERICA ORTODOXA ELENA tot adventista este ?!, si zic asta deoarece aceasta lupta cu indarjire impotriva cipurilor, in rest nu mai comentez nimic, ca nu este bine de a judeca pe unii ”preoti”, in special depe la noi, desi se pare ca acestia nu au inteles nimic din cartea apocalipsei profetita de SF. IOAN TEOLOGUL CAP. 13

 4. preot-duhovnic zice:

  * cum sa fii ortodox si in duhul ortodoxiei atata timp cat:
  – vorbesti ceea ce nu cunosti,
  – vorbesti ceea ce nu intelegi,
  – contrazici orice slujitor bisericesc,
  – venerezi slujitori morti pe care vrei tu ca mirean sa-i canonizezi,
  – faci tulburare intre crestinii care nu cunosc mai nimic despre credinta lor ortodoxa,
  – spui ca biometria din acte este pecete apocaliptica-tu avand aceste acte, carduri, conturi,etc,
  – tu ca mirean canonizezi preoti morti si caterisesti preoti vii,
  – promovezi tocmai pagini neortodoxe, pietiste, inafara duhului teologic rasaritean,
  – nu ai un duhovnic,
  – nu asculti de duhovnic,
  – nu aperi ortodoxia si practic, nu numai teologic,
  – injuri patriarhul desi tu nu te-ai spovedit niciodata si nici impartasit,
  – nu vrei sa auzi de Sfanta Liturghie
  (daca indeplinesti aceste conditii mergi mai intai la medic, apoi la un preot-pentru exorcizare si
  remirungere, caci tu fara sa stii esti si bolnav si dusmanul lui Hristos)

  • crestinul orthodox zice:

   anathema singur te dai popa timotei sau cum te mai b semnezi
   ai grije
   ca Sfantul Parinte Arsenie Boca este pe acest pamint …
   pentru noi mai de pret sunt SFINTII si MARTIRII necanonizati si Luptam pentru Canonizarea acestora pina Vom OBTINE Cu Adevarat Ce Vrem
   caci ca o mare nedreptate i se face acestui popor de catre voi slujitori la antihristul pus in conducerea acestei Tari si cu masonul de ciubotea daniel slujitorul fiarei
   iar blestemul SFANT sta pe acest popor din cauza voastra lupi in chiei de oaie care ati instrainat Sfintele MOASTE ale Sfintei Teodora de la Sihla pentru vestmintele vostre popesti
   de mine nu scapati asa usor …
   caci HRISTOS este ORTHODOX
   amin.

   • preot-duhovnic zice:

    Piei satana! Aici vorbim de Adevar nu de apucaturile tale…si nici de pacatele preotilor. Mergi la doctor!

 5. Pingback: Ortodoxia dupa ureche loveste din nou. Replica la articolul “SCHISMATICII SUNT CEI CARE S-AU LEPĂDAT DE HRISTOS! – Radu Iacoboaie, 26 august 2014″ | Ortodoxie Traditionalista si Teologie Patristica

 6. crestinul orthodox zice:

  HRISTOS este ORTHODOX
  AMIN.

  • crestinul orthodox zice:

   ADEVARUL CURAT Este Sabia cu doua Taisuri ce loveste odata
   si cand loveste a doua oara loveste pentru totdeauna
   HRISTOS este ORTHODOX ,
   HRISTOS este Adevarul Cel Curat
   cuvintele sunt scrise Unde-va Sus ca are Grija Ingerul lui DUMNEZEU sa Le Scrie
   chiar daca le stergeti
   ADEVARUL Curat VA TRIUMFA pe acest pamint
   AMIN.
   Cat oare Va Mai impotriviti lui DUMNEZEU pe acest pamint ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s